Des de l’any 2012 som productors d’ous ecològics a l’engròs. És un producte d’alta qualitat que es produeix dins l’àrea de la reserva de la Biosfera del Montseny i que distribuïm a botigues, menjadors escolars, restaurants i empreses vinculades al sector de l’hosteleria.
Els ous porten una numeració que serveix per classificar el tipus d’explotació que els produeix, sent 3 les gallines criades en gàbies i 0 les gallines criades en llibertat amb alimentació ecològica. A Cànoves, hi ha uns ous que van més enllà, que no només són ecològics sinó que són solidaris.
Es tracta dels ous ecològics de La Tavella, una empresa promoguda per Fundació Viver de Bell-lloc que dona feina a persones amb discapacitat i/o trastorn mental sever de la comarca del Vallès Oriental. Darrere de cada ouera, hi ha un grup de persones a qui se’ls dona la oportunitat de tenir una feina. El 85% de la plantilla són persones amb algun tipus de diversitat funcional. Participen de la recollida, envasat i distribució dels ous.
Termini: 30/07/2022
Categories del producte: