Faq's

General

Què és?

És una plataforma de trobada de les empreses del Vallès Oriental. 

Qui hi participa?
Quin objectiu té?

L’objectiu bàsic d’aquest Marketplace és donar l’oportunitat a les empreses de la comarca de treballar conjuntament i establir sinergies entre elles. Aquesta col·laboració pot fer que alguns dels processos de les empreses siguin més eficients i, per tant, puguin reduir els seus costos.

Quines novetats presenta aquest marketplace?

En aquest nou Marketplace s’ha treballat per poder presentar les ofertes de manera més clara i facilitar la seva consulta per part de tots els usuaris. A més, també incorpora un cercador per localitzar més fàcilment el que es cerca, un llistat de les empreses registrades i un apartat on publicar un anunci quan no es trobi el producte desitjat.

Si ja estava registarat a l'anterior plataforma, com puc donar-me d'alta en aquest i actualitzar les meva informació?

Si ja estaves registrat a la plataforma hauries d’haver rebut un correu electrònic per tal de poder accedir al teu nou espai d’usuari. Hauràs de completar el registre, revisant les teves dades i actualitzant les ofertes.Si no has rebut aquest correu electrònic pots escriure’ns a marketplace@vallesoriental.cat o omplint el formulari de contacte.

Qui pot registrar-se a la plataforma?

Empreses o autònoms ubicats al Vallès Oriental.

Qui pot publicar una oferta?

Només poden ser inscrites per empreses o autònoms registrats prèviament a la plataforma.

Si no sóc una empresa o autònom registrat, puc fer una demanda específica de producte o servei?

Si ets un usuari sense registre i no trobes el que necessites al cercador d’ofertes, pots dirigir-te al taulell d’anuncis i especificar la teva demanda. En aquest cas no és requisit indispensable estar ubicat al Vallès Oriental. 

Quines són les categories de classificació de les empreses?

Si ets una empresa pots consultar la classificació catalana d’activitats econòmiques 2009 i determinar la categoria que s’ajusti a la teva tipologia d’empresa. Si ets un usuari no registrat, pots consultar igualment aquesta classificació per cercar la tipologia d’empresa que encaixa amb les teves necessitats.

Dubtes

Per a qualsevol altre dubte, qüestió o suggeriment podeu enviar un correu electrònic a marketplace@vallesoriental.cat o omplint el formulari de contacte.

Com funciona

Com puc trobar una empresa?

Des de l’apartat d’empreses, utilitzant el buscador principal, buscant en el llistat o seleccionant la lletra principal del nom de l’empresa en qüestió.

Com puc trobar una oferta?

Les ofertes es poden buscar a través de l’apartat d’ofertes de la web seleccionant la secció/divisió o des de l’apartat de mapa.

Com puc trobar una oferta en el mapa?

Utilitzant els filtres de seccions, per població, per servei a domicili o per tipus. La secció del mapa conta també amb la mateixa cerca de filtres però en format llistat.

Com puc registrar-me?

Es pot registrar entrant a l’apartat de ‘Inscriu-te’, emplenant els camps requerits. S’enviarà un email amb les vostres credencials per poder accedir al panell d’empresa i així poder acabar d’emplenar els camps pel perfil d’empresa i gestionar les ofertes.