Hotel Augusta Barcelona Valles

  • Hostaleria
  • Serveis d'allotjament

Hotel de 4 estrelles situat a les afores del nucli urbà de Vilanova de Vallès, en un entorn natural pròxim al Circuit de Barcelona Catalunya, a la Roca Village i a l’animada zona costanera del Masnou. Per la seva proximitat amb Barcelona (20 minuts), es tracta d’una bona alternativa als tradicionals hotels urbans. Disposa de més de 100 places d’aparcament gratuït.
Compta amb 102 habitacions de diferents categories amb bany, connexió Wifi, minibar i caixa forta, entre altres extres. Les suites disposen, a més, d’una gran banyera rodona. El servei de menjador inclou esmorzars tipus bufet i el restaurant Trànsit, ofereix menú de migdia i a la carta, amb especialitats que abasten des de la cuina tradicional i de proximitat.
L’edifici, de quatre plantes i línies modernes, exhibeix una façana amb finestrals que treuen profit de la llum natural i mostren bones panoràmiques de la zona natural del Vallès. L’interior, amb un gran vestíbul, està decorat amb elegància. Disposa de sala d’estar, bar, cafeteria, sis sales de reunions amb accés a noves tecnologies i un gimnàs. Trobareu també un bar o lounge al costat de la piscina.
L’hotel Augusta Vallès disposa del certificat del Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere.